ORPAK


Organizacija za prava i zaštitu životinja Kruševac

Donations

 BUDI TI NjIHOV ANĐEOU ovim teškim vremenima, životinje trebaju našu pomoć sada više nego ikada pre. Trudimo se svim silama da zaštitimo pse, mačke, konje, ptice, zečeve i sve životinje. Pomoću projekata koje osmislimo i programu po kojem se vodimo pokušavamo da pomognemo životinjama i prirodi, tako što imamo akcije spašavanja, akcije udomljavanja napuštenih životinja, pomoću istraga razotkrivamo okrutnost i zlostavljanje životinja, podnosimo krivične prijave protiv osumnjičenih koji krše Zakon o dobrobiti životinja RS, podržavamo "NO KILL" prihvatilišta i Azile, kao i rehabilitacione centre i centre za sterilizaciju, pokušavamo da promenimo svest kod ljudi kako  pomoći životinjama i prirodi kroz humano obrazovanje.

ORPAK organizacija u potpunosti zavisi od donacija koje podržavaju naše programe za pomoć životinjama i prirodi. Sve donacije koje ORPAK organizacija dobije isključivo se koriste za pomoć ugroženim i napuštenim životinjama koje su pod nadzorom ORPAK organizacije privremeno ili trajno.

Ako želite podržati naš rad i kampanju koja se odnosi na zaštitu životinja i prirode molimo vas da donirate. Jer kad je reč o borbi protiv okrutnosti, mi NIKADA nećemo odustati!"SAMO I 50 DIN MOŽE POMOĆI DA SE SPASE NEKI ŽIVOT"You need Adobe Flash Player to view this content.


HELP?

Dog and cats everywhere are getting abused and beaten...please help.

All money raised from the donations will go towards the sterilization of street dogs and cats, as well as the rescuing and rehoming of abandoned and abused pets.

"Even one penny can help save an animal"


Help "ORPAK"
5.38 %
Goal: €60000.00 | Raised: €3225.01 Started: March 5, 2012
Donate Now!
€10.00 €100.00 €1000.00
Other: €

Please list me as an anonymous donor
Donate with PayPal


Prijatelj prirode je onaj, koji je sa svim što živi u prirodi, vezan iznutra, onaj koji učestvuje u sudbini stvorenja, koliko može, pomaže kada je u pitanju jad, bol, bolest i kriza, i čini sve da ne povredi nečiji život.

Istinski moralni ispit čovečanstva, ispit koji je temelj svega ostaloga,  odnosi se prema onima koji u potpunosti zavise od naše milosti, a to su životinje.

UKLjUČI SE I POSTANI I TI DEO KRUGA OSEĆAJNOSTI!

You need Adobe Flash Player to view this content.


Top Donors

  1. Anonymous - €405.00
  2. Melanie - €400.00
  3. Aleksandra - €300.00
  4. Gio - €250.00

Donate!

  • 5.38%
    Help "ORPAK" Goal: €60000.00 Raised: €3225.01 32 donations

Recent Videos

2111 views - 1 comment
2528 views - 1 comment
2131 views - 1 comment
1770 views - 2 comments